DET HÄR ÄR JAG

JULIA

Jag älskar att jobba med händer och är född med den där genen som säger "hur svårt kan det vara?". Det får mig att fritt hoppa mellan olika kreativa uttryck beroende på vad jag inspireras av. Jag jobbar med textil, måleri, trä och vad nu än annat jag får händerna på.

0 KONSTUTSTÄLLNINGAR
0 BESTÄLLNINGAR
0 SYMASKINER
0 IDÉER

OM MIN KONST

HANDGJORT

All mitt konsthantverk är handgjort av mig i min lilla hemmastudie i Åbo. Jag njuter av att experimentera med olika tekniker och att aldrig riktigt veta själv heller vad som kommer näst.

ÅTERVUNNET

Jag införskaffar alla mina material i andra hand. Det finns sådana otroliga mängder textilier och andra material i cirulation på olika loppis och jag tycker det är inspirerande att begränsa mig till att hålla mitt arbete så hållbart som bara går.

UNIKT

Mina designs ändrar i stil beroende på humör och årstid. Precis som ingen illustration eller tavla kan vara helt lik även om den kopieras, så är mina verk unika med sina små lyckliga missöden.

STIL

Jag har växt upp i ett mycket spretigt hem med föräldrar som båda är samlare. Det har format mig syster till minimalist och mig till alla tiders maximalist. Jag älskar färg och form och lever långt efter tesen more is more.

BAKGRUND

& FRAMTID

Jag har studerat fotografi och har sedan dess jobbat med mitt egna företag. Mitt mål med Verna är att att skapa en plats där jag kan skapa fritt och experimentera med olika medier.

I fram tiden hoppas jag en dag kunna ta Verna ut i verkliga världen och öppna någon slags btuik och kreativ plats. Jag jobbar dock fortfarande huvudsakligen som fotograf så Verna ska fortsättningsvis främst få vara ett passionsprojekt.

CHECKOUT